2011 m. balandžio 18 d., pirmadienis

Planetinė kilmė (II dalis)

Vega


            Tų, kurių planetinė kilmė yra Vega yra savimi patenkinti, nepriklausomi, išdidūs ir stiprios valios.  Jų išorinė energija, stiprybės išraiška ir sugebėjimai išreikšti švelniai. Esantys iš Vegos linkę būti gerai išmanantys įvairias sritis, jie gali būti informacijos smulkmenų apie sau įdomią sritį „rinkėjai“. Jie turi įvairių talentų ir sugebėjimų, yra kūrybingi ir dažnai moka apjungti kūrybinę ir intelektualinę išraišką. Jie gali būti artistai, dizaineriai, atradėjai, architektai arba šiais laikais gali dirbti darbą daugiau susijusį su kūryba per naujas besiplečiančias technologijas. Jų darbo metodai su technologijomis skirsis nuo daugelio, nes grįsti daugiau „jausmu“, nei intelektualiu supratimu. Jie gerai susidoroja su projektų pradžia, tačiau sunkiai sekasi su užbaigimu. Vegiečiams gali būti duota pamokų tam, kad padėti savęs disciplinavimo ir valios stiprybės mokymesi, arba jie gali save apsupti kitais, kurie palaikys ir padės užbaigti jų projektus ar idėjas.
Esantys iš Vegos yra keliautojai siekiantys įvairovės, iššūkių ir klausimų, esančių viduje, supratimo. Jie greitai ima nuobodžiauti. Jie linkę analizuoti, klausti, abejoti viskuo, ko jie nesupranta, kas nereiškia jų tikėjimo sistemos arba paprasčiausia „jaučiasi“, kad kažkas ne taip. Nors jie ganėtinai noriai mokosi, keičiasi ir auga, Vegiečiams reikia supratimo tam, kad atsirasti vidiniame lygmenyje ir leisti sau atsiverti vidumi pokyčiams. Šis supratimas nebus praktinės ir loginės prigimties. Tai bus vidinis suvokimas, daugiau „jausmas“, kuris veda link „žinojimo“, o ne techninis supratimas.
Dauguma iš Vegos turi stiprų atsakomybės, globos ir rūpesčio jausmą. Jie gali rasti save išpildydami darbą su vaikais, tais, kurie serga ar kuriems reikia rūpesčio ir palaikymo. Tačiau kai kada jie gali būti per daug atsakingi už kitus ir gali reikėti patiems sau priminti mokymo būti atsakingu svarbą, taip pat kaip ir būti atsakingu. Jiems gali reikėti dirbti su stipresniu saviintegracijos su kitais jausmu, nes, dėl savo polinkio rūpintis, jie gali į kitus žiūrėti kaip į išnaudotojus. Jie gali atrasti, kad kitus traukia jų globėjiška energija ir galimybė prie jų prisiartinti atėjus bėdai ar norint pasidalinti savo rūpesčiais. Reikėtų pabrėžti, kad kai kurie iš Vegos nori pasidalinti savo asmeniniais dalykais su kitais tik tada, kai atsiranda pasitikėjimas.
Vegiečiai turi gydomųjų savybių ir jaučia trauką prie akmenų ir kristalų. Daugelis iš Vegos dirba rūpinimosi kitais srityse, tokiose, kaip fizinės ar protinės sveikatos centruose, mokytojais srityse, kuriose leidžiama laisvė kūrybinei išraiškai. Jiems labai reikia laiko tik sau, privatumo ir laisvės nuo suvaržymų. Jiems yra svarbu pamatyti dėkingumą už tai, ką jie daro. Asmeniniuose santykiuose Vegiečiams kai kada reikia daugiau dėmesio, jie gali jaustis kažkiek apleisti dėl daugybės savo interesų ir susifokusavimo sričių. Jie gali taip įsitraukti į rūpestį kitiems, kad asmeniniuose santykiuose gali apleisti savo asmeninius poreikius.



Sirius

Tie, kurių planetinė kilmė yra Sirius, yra labai susitelkę, labai ryžtingi ir apgalvoja bet kurį jiems duodamą kelią. Esančių iš Siriaus nuomonę pakeisti labai sunku, tačiau jei jie bus įtikinti, kad naujasis „kelias“ yra tinkamesnis, jie tuoj pat susitelks ties nauju ir greitai paleis seną. Siriečiai yra stipraus tikėjimo, idealų ir saviintegracijos.
Esantys iš Siriaus yra lojalūs, patikimi draugai, tačiau to paties tikisi ir iš kitų. Jie tampa įskaudinti ir nusivylę, jei šios viltys nepateisinamos. Siriečiai nesidalina savo vidine asmenybe lengvai ir gali turėti sunkumų emocijų dalijimesi, jausmų ir poreikių išreiškime. Būti pilnai priimamu ir patikimu kaip artimu Siriečio draugu, reiškia, kad jūs buvote kruopščiai patikrinti. Siriečiai gali turėti sunkumų santykiuose ir draugystėje, kada jie tikisi, kad su jais elgsis tam tikru būdu, bet su kitais su tuo susijusiais savo lūkesčiais nesidalina. Labai svarbu dirbti ties savo lūkesčių, idealų, bendravimo poreikių ir troškimų dalijimusi tam, kad išvengti įskaudinimo ir nusivylimų. Taip dažniausiai įvyksta kaip bendravimo, abipusio supratimo ar aiškumo draugystėje trūkumo.
Tie, kurie iš Sirijaus, yra orientuoti į ateitį ir nemėgsta koncentruotis ties praeitimi. Jei kiti verčia koncentruotis ties praeitimi, jie gali tapti gynybiškai nusiteikę. Taip yra dėl fakto, kad praeities skausmas ir emocijos, laikomi viduje, yra neigiami ir užspaudžiami, o ne išgyventi atsiradimo metu. Dėl to gali būti didelė apimtis senų emocijų, su kuriomis reikia susidurti ir paleisti. Siriečiai nemėgsta konfrontacijos ar atviro pykčio demonstravimo, bet jei jie įtraukiami į ginčą, nuožmiai gins save ir savo įsitikinimus. Tai ypatingai teisinga jei tame figūruoja jų ar jų mylimųjų garbė. Viena iš pamokų, kurias Siriečiai pasirinko išmokti šiame gyvenime, yra seno pykčio paleidimo svarba, atleidimas sau ir kitiems bei judėjimas į priekį.
Siriečiai turi labai unikalų ir stiprų humoro jausmą, kuris dažnai matomas tik tuomet, kai jie apsupti žmonėmis, kuriais pasitiki ir su kuriais jaučiasi laisvai. Kai kurie Siriečius gali laikyti svajotojais. Tai dėl jų aktyvaus ir gyvybingo vidinio gyvenimo. Tai gali sąlygoti užmaršumą ir tendenciją nepastebėti smulkių šalia esančių tridimensinių dalykų. Kartais jie gali pasirodyti nesusidomėję, neatidūs, tačiau iš tiesų jie paprasčiausiai yra kitur. Jie gali nesuprasti, kad kiti nežino jų vidinio aktyvumo. Nors išorėje jie atrodo labai ramūs, tylūs ir rafinuoti, viduje yra labai aktyvūs. Vaikai Siriečiai gali dažnai būti laikomi kaip turintys mokymosi sutrikimų arba turintys dėmesio išlaikymo problemų. Taip yra dėl vidinio pasaulio traukos, kuris dažnai yra įdomesnis nei tai, ko moko Žemės mokyklos. Jie stengiasi mokintis kada yra taikomi vizualiniai mokymo metodai ir duodama pakankamai laiko mokytis laisvai judant ir tyrinėjant. Šie vaikai daugiausiai naudos gauna alternatyviose mokyklose, jie yra labai inteligentiški, tačiau pakankamai stiprūs jausme, kad jei kažkas jiems neįdomu, jų neturėtų būti reikalaujama to mokintis.
Tie, kurie yra iš Siriaus, turi labai stiprų ryšį su Žeme ir gamtos energijomis. Daug Siriečių gyveno daugelį gyvenimų kaip Amerikos Indėnai ir išlaiko artimus ryšius bei prisiminimus apie šiuos gyvenimus. Jie yra labai vizualūs ir jų sugebėjime matyti dalykus, kurių kiti nemato, ir jų mokymosi būde.



Pvila

Tie, kurių planetinė kilmė yra Pvila, turi stiprią asmenybę, stiprius sugebėjimus ir daug išdidumo. Jie turi stiprų humoro jausmą ir troškimą būti dėmesio centre. Tai dažniausiai „klasės klounai“ arba „gyvenimas- tai vakarėliai“ tipai. Gali būti tendencija su humoru ir erzinimu nueiti ir per toli, kartais kitų sąskaita. Tai nedaroma su intencija įskaudinti, paprasčiausiai jie turi tendenciją būti „nunešamais“ impulso momento. Bendraujant su kitais jiems reikia išmokti švelnumo ir užuojautos.
Pviliečiai savo auroje neša galią, kuri kitiems gali sukelti įspūdį, kad jie yra  nelankstūs ir neprieinami. Tai gali kelti nerimą tiems, kurie jaučiasi nesaugūs ar savimi nepasitiki. Kartais kitiems gali kilti problemų su Pviliečių supratimu ir pakentimu, nes jie gali pasirodyti arogantiškais ir valdingais. Jiems gali reikėti padirbėti su elgsenos pakeitimu ir priėjimo prie kitų ir sąveikos su kitais sušvelninimu.
Kitiems būtų labai gerai žvilgtelėti už valdingo eksterjero, tai leistų pamatyti viduje esantį gerumą. Taip padarius atrasite, kad Pviliečiai yra visuomet labai rūpestingi ir daug ką padarys, kad padėtų tiems, kuriuos laiko tikrais draugais, nusipelniusiais jų pagalbos. Kartais draugams jie daro per daug, ir jiems reikia atsitraukti ir leisti kitiems gauti savo gyvenimišką patirtį. Tie, kurie artimi Pviliečiams, laiko juos labai lojaliais, atsidavusiais draugais, kurie lengvai toleruoja jų trūkumus ir ydas. Tačiau jie gali greitai teisti arba klijuoti etiketes toms pačioms ydoms ir trūkumams kituose žmonėse, kurie dar nelaikomi draugais.
Pviliečiams būtų naudinga išmokti atsitraukti ir atsiskirti nuo „savęs“, nes jie linkę taip įsigilinti į savo asmeninį gyvenimą, kad gali kitus iš jo išmesti. Asmeniniuose santykiuose tai gali tapti problema, nes, kada taip atsitinka, kiti gali jaustis apleisti. Viena iš daugelio pamokų, kurias esantys iš Pvilos pasirinko šiam gyvenimui, yra išmokti kontroliuoti ego ir subalansuoti rūpestį kitais su rūpesčiu dėl asmeninių poreikių.
Yra didžiulis veržimasis rinkti informaciją, detales, žinias ir troškimas viską ištirti ir suprasti. Pviliečiai turi „fotografinę“ atmintį. Taip pat jie turi sugebėjimą tai, kas išmokta, išlaikyti atmintyje ateičiai, su grafinėmis detalėmis. Pviliečiai yra geri lekcijų skaitytojai, autoriai, arba gali dirbti su techninėmis ar mokslinėmis žiniomis. Taip pat jie ne tik mėgsta rinkti žinias, tačiau taip pat jomis dalintis su kitais.
Jie siekia daug galimų karjerų ir gali siekti kelių karjerų aktyviai vienu metu, nes nemėgsta savęs riboti. Dažniausiai jie nusimano keliuose skirtinguose dalykuose ir daug klausinėja ieškodami papildomos informacijos ir detalių. Jie gali jausti susierzinimą ir netoleranciją tiems, kurie nesiekia žinių su tokiu uolumu. Pviliečiams yra gerai padirbėti su tolerancija ir supratimu tų, kurie nesidalina žinių troškimu.
Pviliečiai yra labai ryžtingi ir susikoncentravę ties bet kuriuo jų pasirinktu keliu, bet kuriuo laiku. Kelias gali dažnai keistis, nes jie lengvai juda nuo vieno kelio prie kito. Kitiems tai gali pasirodyti lyg jie sunkiai darytų sprendimus arba negali išlaikyti susikoncentravimo. Tai ne tiesa, jie paprasčiausiai turi savybę išlaikyti susitelkimą ties keliais dalykais vienu metu keičiant prioriteto lygmenį. Susidomėjimo sritys ateina ir išeina, nes žinių troškimas juos veda visuomet pirmyn.
Santykiuose esantiems iš Pvilos reikia pagarbos ir laisvės. Jiems reikėtų siekti tų, kurių asmeninė galia ir saugumo jausmas yra stiprūs, kad neišsigąstų. Pviliečiams reikia laiko vienatvei, kad iš naujo susijungtų ir rastų savyje ramybę. Jiems labai reikia privatumo ir ramaus laiko. Jie labai gerai balansuoja su kitais, kurie taip pat mėgsta laisvę ir privatumą. Nors dažnai atsiranda trauka link tų, kurių energija yra švelnesnė, bet labai svarbu, kad jie būtų tarp vienodo lygio inteligencijos žmonių, nes tai sukuria iššūkius ir jaudulį, kuris taip patinka Pviliečiams. Tai leidžia energijos balansavimą, tačiau išlaiko intelektualinę stimuliaciją, kuri taip pat Pviliečiams yra svarbi.



Paimta iš http://www.lightconnection.org
Vertė Laura Čelo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą