2011 m. gegužės 21 d., šeštadienis

Sielos draugai (Brian Weiss „Tik meilė yra tikra“)

Mes ne visuomet susituokiame su  artimiausiu sielos draugu. Jų gali būti ne vienas, nes sielos šeimos keliauja kartu. Mes galime pasirinkti susituokti su siela, su kuria sieja ne toks glaudus ryšys. Su tuo, kuris mus gali kažko išmokyti, ar kažko išmokti iš mūsų.  Gyvenime savo sielos draugą galime atpažinti vėliau, po to, kai abu būsite įsipareigoję šio gyvenimo šeimoms. Stipriausias sielų draugystės ryšys gali būti ir su savo tėvu, motina, vaiku ar broliu/seserimi. Stipriausias sielų draugystės ryšys gali būti ir su siela, kuri šiame mūsų gyvenime dar nesiinkarnavo, ir kuri, būdama anapus, saugo mus kaip angelas sargas.
Kartais mūsų sielos draugas nori būti kartu ir yra laisvas. Ji(s) gali jausti aistrą ir chemiją tarp mūsų, intymius ir subtilius ryšius, kurie susidarė per daugybę gyvenimų. Tačiau gali būti nuodingu mums...
TAI SIELOS VYSTYMOSI KLAUSIMAS.....
Jei siela yra mažiau išsivysčiusi ir mažiau suprantanti nei kita, santykiuose gali atsirasti smurto, godumo,  pavydo, neapykantos ir baimės jausmai. Šios tendencijos yra nuodingos labiau išsivysčiusiai sielai, net jei tai sielos draugas.
„Dažnai kyla pabėgimo fantazijos su mintimis „Aš galiu jį pakeisti“, „Aš galiu jam padėti augti“.  Jei ji(s) neleis sau padėti , jei ji(s) laisva valia renkasi ne augti, ne mokytis, santykiai yra pasmerkti.  Galbūt dar bus šansas kitame gyvenime, nebent ji(s) spės prabusti šiame. Pasitaiko ir vėluojančių prabudimų...
Kartais sielos draugai pasirenka inkarnavęsi nesituokti. Jie susitaria susitikti, likti iki bus atlikta kažkokia užduotis, o tada keliauti toliau. Jų tikslai, pamokų planas šios inkarnacijos metu yra skirtingi, ir jie nenori, arba jiems nereikia visą šį gyvenimą būti kartu. Tai ne tragedija, o tiesiog mokymosi būdas. Mes turime amžiną gyvenimą gyventi kartu, tačiau kartais reikia pabūti skirtingose klasėse.
Sielos draugas, kuris yra laisvas, tačiau dar nepabudęs yra tragiškas veikėjas ir gali suteikti daug kančios.  Nepabudęs- reiškia, nežinantis apie sielą. Tai labai dažnas nūdienos protas, kuris priešinasi prabudimui.
MES GIRDIME PROTO PASITEISINIMUS KIEKVIENĄ DIENĄ: „AŠ PER JAUNAS“, „MAN REIKIA DAUGIAU PATIRTIES“, „AŠ DAR NE PASIRUOŠĘS NUSIRAMINTI“, „MES ESAME SKIRTINGŲ RELIGIJŲ (AR RASIŲ, REGIONŲ, SOCIALINIO STATUSO, INTELEKTUALINIO LYGMENS, KULTŪRINIO PAGRINDO IR T.T.)“. VISA TAI YRA TIK PASITEISINIMAI, NES SIELA NETURI VISŲ ŠIŲ ATRIBUTŲ. ASMUO GALI JAUSTI TARPUSAVIO CHEMIJĄ. TRAUKA TIKRAI YRA, TAČIAU CHEMIJOS ŠALTINIS DAR NESUPRASTAS.
Klaidinga yra manyti, kad ši aistra, sielos atpažinimas ir trauka bus lengvai vėl rasta su kitu žmogumi. Mes nesusitinkame su sielos draugais kiekvieną dieną, galbūt vienu ar dviem per visą gyvenimą. Dieviškoji malonė apdovanoja gerą širdį, mylinčią sielą.
Niekada nesijaudinkite dėl sielos draugo sutikimo. Tokie susitikimai yra nulemti likimo. Jie įvyks. Susitikus abiejų sielų laisva valia išlieka. Sprendimai ką daryti ar nedaryti yra laisvos valios, pasirinkimo dalykas. Mažiau pabudusi siela sprendimus darys proto ir jo baimių bei prietarų pagrindu. Deja, tai dažnai sąlygoja širdgėlą. Kuo labiau pažengusi pora, tuo didesnė tikimybė, kad sprendimai bus daromi meilės pagrindu. Kada poroje prabudę yra abu, ekstazė yra jų delnuose......



Vertė Laura Čelo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą