2011 m. balandžio 18 d., pirmadienis

Planetinė kilmė (I dalis)

Sielos įspaudas
pagal Jo Amidon

Iš visos kanalinės informacijos, kurią aš gavau, labiausiai padedanti save suprasti buvo apie planetinę kilmę. Nors mes gyvename Žemėje, daugelis kilome iš kitų planetų, kitose Visatos dalyse. Todėl daugelis mūsų jaučiasi „ne savo vietoje“ arba lyg priklausytų kažkur kitur. Todėl daugelis naktį žvelgiame į žvaigždes ir ilgimės „grįžimo namo“ nežinodami, kur mūsų namai yra. Daugelis turi problemų su priėmimu, arba tikėjimu standartiniais Žemės mokymais, žinojimu, kad gyvenime yra daugiau, bet nežinojimu kas.
Yra dvylika pradinių planetų grupių, arba žvaigždžių sistemų, kurios buvo sukurtos dvasių „įsiliejimui“ fizinėms patirtims. Kiekviena šių dvylikos planetų grupių buvo sukurtos grupės dvasių ( grupės sielų) arba Dievų Kūrėjų, vadovaujamų Dieviškos Jėgos, arba Pirminio Kūrėjo. Todėl šios dvasios kūrėjos buvo panašios energijos ir panašių vibracijų. Nors jūs turėjote gyvenimus daugelyje planetų, ir daugelyje realybių, pirmoji planeta, kurioje jūs buvote paliko jūsų sieloje ilgalaikį įspaudą.
Galite daug ką apie save sužinoti nustatydami jūsų dvasinės esmės planetinę kilmę. Šių įvairų planetinių kilmių dvasių manifestuojamų Žemėje savybių supratimas gali būto labai naudingas savęs ir kitų supratimui. Santykiai gali būti geriau suprantami, kada suprantate įvairias energijas ir asmenybių tipus, kurie manifestuojami Žemės realybės plane. Suprasdami savo atnešamas į šią realybę energijas jūs galite suprasti save ir kitus, reakcijas ir emocinius atsakus, panaudoti tai kaip priemonę dirbant kartu, pagerinti bendravimą ir bendravimo manieras vietoj bandymo pakeisti ir kontroliuoti save bei kitus.
Planetinė kilmė neturi nieko bendro su astrologija, gimimo data ar vieta, metais, lytimi ar kažkuo kitu. Visa tai grįsta tik jūsų dvasios inkarnacijos istorija. Kai kitos Žemės priemonės, tokios kaip astrologija, numerologija kiekvieną gyvenimą keičiasi, jūsų planetinė kilmė lieka ta pati kiekviename jūsų gyvenime. Kai kurie gyveno daugybę gyvenimų kitose planetose po savo kilmės planetos, o dėl to jie gali turėti taip vadinamą antrinę planetinę kilmę. Tai nekeičia pirminės planetinės kilmės, bet prideda dvasinei būtybei kitokių aspektų.
2005 Papildymas
    
Kaip naudotis informacija: 
Aš dariau planetinės kilmės skaitinius nuo 1993. Einant metams aš „perskaičiau“ tūkstančius žmonių asmeniškai, per telefoną ar nuotrauką. Vienas pirmųjų „patarimų“, kurį duočiau visiems, būtų perskaityti  visus puslapius- galbūt jums iškils kokie nors prisiminimai apie kažkurią planetinę grupę. Dažniausiai tai būna paskutinė vieta iki įsikūnijimo Žemėje. Tai nebūtinai bus jūsų planetinė kilmė. Kur jūs pradėjot savo kelią. Kai kurie mūsų savo dvasinėje istorijoje keliavome, aplankėme daug planetų. Tai viena priežasčių, kodėl šia asmeninio pobūdžio informacija dalinamasi Internetiniame puslapyje. Tai palengvina savęs identifikavimą. O, jeigu perskaitę visus aprašymus, vis dėlto nerastumėt  arba nebūtumėt dėl pasirinkimo tikras, tuomet padėti gali tas, kuris jus gerai pažysta J.  Stebėti save ir kitus per tuos metus buvo labai nuostabu ir teikė didelį pasitenkinimą, mokintis naudotis informacija padedant augime ir ieškojime. Kai skaitysite planetinės kilmės puslapius ir aprašymus, pasikliaukite širdimi ir dvasia. Ne protu ir ego. Atsakymas bus tikras ir aiškus. Nors daug metų aš siūliau šiuos skaitinius nemokamai, daugiau negaliu suspėti su paslaugų apimtimis, taigi dabar aš imu $10 mokestį. Aš taip pat atsakau į elektroninius laiškus (adresas originaliame puslapyje), bet tai gali užimti kelias savaites. Būkite kantrūs. Jei neatsakysiu ilgiau nei 14 dienų, prašau, dar kartelį persiųsti jūsų laišką, nes greičiausiai jis įstrigo SPAM filtre, arba dėl kažkurios kitos priežasties aš jo negavau.
Turėkite omeny, kad planetinė kilmė yra jūsų dvasinio lygmens pradžia, jūsų giliausia asmenybė, nuo tada, kai jūsų dvasia pradėjo vystytis. Dažniausia problema skaitant pačiam, stipraus ryšio turėjimas ir tam tikros planetų grupės, tokių kaip, pvz., Pleadiečių, Arkturiečių ir Siriečių, darbo žinojimas. Tie, kurie dirbo su šiomis grupėmis ne taip seniai „nežemiškame gyvenime“ ir išvystė su šiomis grupėmis artimus ryšius, o dažnai ir dabar dirba su jomis. Tai daugiau „kuo tu tampi“, nei „kas tu esi/ iš kur tu kilęs.“ Tai, kas jūs esate dabar yra to, iš kur jūs kilę, kokią praeitį ir dabartį jūs atsinešate ir kur nuo dabar norite eiti mišinys. Planetinė kilmė yra to, kas mes esame, pagrindas, kaip mes atėjome iki to ir kur dabar esame, kaip mes susitvarkome su įvairiais dalykais. Tai yra kaip priemonė mokytis, augti ir judėti į ten, kas yra toliau ir geriausia jums asmeniniame lygmenyje. Tai nėra kažkas prie ko reikia prisirišti taip stipriai, kad negalėtumėte judėti į priekį ir augti. Naudokite tai kaip dar vieną žingsnį į savęs supratimą, kad galėtumėte sudėlioti savo dalis į vieną visumą, taptumėte viskuo, kuo galite būti, savo aukštumoms ir gerovei.
Meilės ir palaimos,
Jo Amidon

Paimta iš http://www.lightconnection.org
Vertė Laura Čelo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą