2011 m. balandžio 12 d., antradienis

Trumpa kūrimo istorija

(Ištrauka iš knygos „Iš Kur Mes Esame Iš Tiesų?“,  Pirmoji dalis)
Universalaus Proto Mokytojai
Per Jo Amidon

Dieviška Jėga turi daug vardų. Ši jėga yra žinoma visų visose planetose vienu ar kitu vardu. Vardas, kuriuo kreipiamės į Dieviškąją Jėgą, neturi reikšmės. Šioje žinioje mes kreipsimės į ją Dieviškoji Jėga arba Pirminis Kūrėjas. Dieviškoji Jėga neturi lyties, ji yra viena. Visos fizinės būtybės yra Dieviškosios Jėgos dalys.  Yra tik įvairūs suvokimo apie šį ryšį lygiai.
Pradžioje buvo tik Pirminis Kūrėjas. Pirminis Kūrėjas buvo visa žinantis, visuomet augantis, besiplečiantis, visuomet besikeičiantis, klausiantis, mąstantis ir esantis. Kažkuriuo metu, Pirminis Kūrėjas pradėjo dangiškai vystyti vieną mintį. Pirminis Kūrėjas visuomet egzistavo. Nebuvo atmenama nei jo egzistencijos pradžios, nei pabaigos. Klausimas paveikia augimą ir keitimąsi, o Pirminis Kūrėjas pradėjo klausti apie savo egzistenciją ir pradžią. Tai nuvedė iki sprendimo plėstis toliau ir padidinti augimo ir mokymosi potencialą. Kad tai padaryti geriausiai, Pirminis Kūrėjas nusprendė padalinti save į daugybę dalių. Kiekviena dalis buvo sujungta su Pirminiu Kūrėju. Kiekviena dalis turėjo turėti visišką bendravimą su Pirminiu Kūrėju. Tuo pačiu metu, kiekviena nauja dalis turėjo pilną laisvę augti ir tyrinėti bet kokį kelią, kuris jai patinka. Tai leistų Priminiam Kūrėjui augti ir mokytis daug greičiau, nes kiekviena dalis būtų atskira, bet tuo pačiu viena.
Kiekvienos dalies gauta patirtis ir žinios su laiku turėjo grįžti į Pirminį Kūrėją, po to, kai ši dalis užbaigs viską, ko ji troško išmokti ir patirti. Ši dalis vadinama Viršsiela. Kadangi kiekviena jų buvo dalis Dieviškos Jėgos, jos turėjo sugebėjimą ir galią kurti tol, kol išliks ryšys su Dieviškąja Jėga.
Pirminis Kūrėjas pradėjo savo dalių atskyrimą mylėdamas ir džiaugdamasis. Tame buvo daug didelių lūkesčių, jaudulio laukiant įvairių žinių ir patirties, kurios jo laukė! Naujos dalys buvo formuojamos iš įvairių Pirminio Kūrėjo sričių, nes Pirminiame Kūrėjuje buvo daug veiklos, klausimo rūšių ir energijos tipų. Pirmosios sukurtos grupinės energijos, arba plačios energijos porcijos, vadinamos viršsielomis. Buvo daug viršsielų. Kiekviena iš jų pasidalino į daugelį individualių dvasių, arba individualių sielų, kurios buvo lyg energijoje, susidomėjime ir buvime. Dalys, arba individualios dvasios, kurios sukurtos iš artimiausios viena kitai energijos buvo, žinoma, labiausiai viena į kitą panašios, net viršsielose. Viršsielų grupės linko susidėti iš individualių dvasių, kurios buvo panašios tame, ko norėjo išmokti ir kaip jos norėjo link šių žinių eiti. Pirmiausia viršsielos tiesiog buvo.
Jos suprato, kad sugebėjo nepriklausomai galvoti, bendrauti su Pirminiu Kūrėju, viena su kita viršsielose ir su kitomis viršsielomis. Jos pradėjo suprasti, kad galėjo judėti ir keistis. Jos suprato, kad gali kurti mintines formas ir eksperimentuoti su jomis, o tai buvo vienas ir mokymosi metodų.
Pirminis Kūrėjas nusprendė sukurti fizinį gyvybę, fizines formas, duoti naujus savo Dieviškos Jėgos energijos dalių patirties ir augimo lygmenis. Buvo nuspręsta sukurti dvylika visatų. Jos turėjo būti sukurtos su intencija, kad viršsielos ten eis mokytis, augti ir įgauti daug patirties. Kiekviena Visata turėjo ypatingus išryškinimus, kad sukurtų tam tikrą žinių tipą. Viršsielos galėjo laisvai eiti į tą Visatą, kuri joms atrodė patraukliausia. Jos galėjo mokytis ir patirti viską, ko norėjo. Kiekviena Visata turėjo egzistuoti iki kiekviena Viršsiela ar kiekviena Viršsielos individuali dvasinė dalis išmoko ir patyrė viską, ko norėjo išmokti šioje Visatoje.
Kada visos žinios buvo patirtos ir išbaigtos visose visatose, jos sugrįžtų į Pirminį Kūrėją. Taip Pirminis Kūrėjas turėtų visas žinias, kurios yra toje Visatoje. Pirminis Kūrėjas sukūrė Dvylika Visatų. Tame „laiko“ taške, kuriame dabar jūs egzistuojate, viena Visata jau buvo išbaigta ir grįžo pas Kūrėją. Ją galima laikyti pirmąja Visata, nes ji buvo sukurta pirmoji ir užbaigta pirmoji. Visata į kurią mes susitelksime dabar, yra ta, kurioje jūs gyvenate, ir kuri bus pavadinta ketvirtąja Visata. Tai laisvos valios Visata. Tai reiškia, kad joje viskas leidžiama. Laisvos valios Visatoje nėra teisimo, nėra gėrio, nėra blogio... viskas, kas yra, yra patirtis, viskas yra mokymasis. Esantiems šioje Pirminio Kūrėjo sukurtoje Visatoje nebuvo taikomos jokios taisyklės ar draudimai. Jų pasirinkimai ir sprendimai ties sritimi, kurioje jie norėjo augti ir gauti patirties, nebuvo kontroliuojami ar teisiami.
Kai viršsielos buvo nukeltos į Visatas, kurios buvo joms įdomiausios, daugelis jų suprato, kad yra tose pačiose vietose ir tose pačiose visatose. Jos nusprendė kartu dirbti ir kartu mokytis. Taip jūsų visatoje buvo suformuota daugelis planetų ir žvaigždžių sistemų. Su Pirminio Kūrėjo pagalba ir palaiminimu buvo suformuota daug planetų. Šiose planetose buvo sukurta daugybė gyvybės formų.
Kai viršsielos išmoko kurti, prasidėjo keletas dalykų. Viršsielos pradėjo veikti, galvoti ir egzistuoti daugiau kaip individualios energijos, daugiau grupinėje energijoje nei grupinė energija. Šių viršsielų dalys, individualios dvasios, pradėjo apie save labai aukštai galvoti... ne kaip apie Pirminio Kūrėjo dalis, bet kaip apie aukštesnes nei Pirminis Kūrėjas. Kai kurios tapo pernelyg išdidžios dėl sugebėjimo kurti ir leido sau prarasti supratimą, kad visa galia ateina iš jungties su Pirminiu Kūrėju. Jos pradėjo atsiskirti nuo viršsielų ir tapo individualiomis būtybėmis. Jos pradėjo tolti nuo ryšio su Pirminiu Kūrėju.
Kai kurios sąmoningai nusprendė, kad jos galėtų daugiau išmokti vienos, be ryšio su kitomis viršsielomis. Tokios tapo individualiomis dvasiomis ir pajuto, kad, kai prarado ryšį su Pirminiu Kūrėju pradėjo keistis. Jos nebeturėjo gebėjimo kurti gyvybę, kaip turėjo anksčiau. Jie pradėjo pamiršti gebėjimus, kuriuos kažkada turėjo ir nusileido į planetas, kurias kūrė ar padėjo kurti. Daugelis jų apsigyveno kai kuriose gyvybės formose, kurias padėjo kurti šiose planetose.
Kadangi gyvybės formos buvo sukurtos daugelyje skirtingų planetų, didžioji viršsielų dalis pradėjo eksperimentuoti su fizine gyvybės forma. Tai reikalavo energijos atskyrimo į daug atskirų dvasinių energijų, duoti kiekvienai jų galimybę patirti fizines realybes. Su laiku jos pradėjo save suvokti daugiau kaip „fizinį“ asmenį, ne dvasinį. Visa tai buvo leistina ir skatinama, nes visa tai buvo augimas ir patirtis. Kitos viršsielos išliko arti Pirminio Kūrėjo ir tęsė nuostabių planetų ir labai aukštų vibracijų gyvybės formų kūrimą. Taip su laiku buvo sukurta didžiulė planetų ir daugybės tipų gyvybės formų įvairovė. Didžioji viršsielų dalis, kažkuriuo savęs tobulinimo metu, pasirinko eksperimentuoti ir mokytis iš fizinio gyvenimo ir visko, ko galima išmokti fizinio gyvenimo metu.
Kai Visatoje buvo sukurta daug planetų ir galaktikų, Pirminis Kūrėjas stebėjo kūriniją ir viršsielų vystymąsi. Buvo įrodyta, kad daug patirties ir augimo greitai atsirado per fizinę patirtį. Turint šias žinias, buvo nuspręsta pradėti ypatingą projektą. Kuriant šį projektą iš visų visatos vietų buvo sukviesta viršsielų grupė. Jei buvo įvykęs atsiskyrimas į individualias dvasines dalis, bet liko ryšys su Pirminiu Kūrėju, padėti projektui buvo pakviesta kiekviena šių viršsielų atstovė. Toms viršsieloms, kurios dar buvo neatsiskyrusios, ir buvo atrinktos padėti šiame projekte, buvo kviečiama visa viršsielos energija. Šių atrinktų energijų Pirminis Kūrėjas paprašė sukurti labai ypatingą planetą. Ši planeta turėjo būti didingo grožio ir įvairovės. Iš visos visatos kiekvienoje planetoje sukurtų gyvybės formų turėjo būti paimti DNR pavyzdžiai ir atnešti į šią planetą panašios gyvybės formos sukūrimui. Visos šios gyvybės formos turėjo egzistuoti vienoje planetoje.
Planeta turėjo vadintis Terra; nors vėliau ji tapo Žeme. Ji turėjo būti laiminga vieta, kurioje galėjo apsilankyti viršsielos, šios visatos ir kitų visatų dvasios. Ji turėjo būti kažkuo panašiu į tai, ką jūs vadinate biblioteka. Gyvoji Biblioteka. Dvasia galėjo aplankyti planetą, stebėti gyvybės formas, pasirinkti patirtį ir įžengti į fizinę formą. Patirtis galėjo tęstis tiek ilgai ar trumpai, kiek norėjosi. Kada gyvybės forma buvo ištirta, galima buvo pasirinkti kitą. Taip jūs galėjote patirti, kas yra būti varle, kate, drambliu arba medžiu, ir pamatyti kokia kiekvienam yra realybė. Bet kuriuo metu buvo galima išeiti, ir grįžti bet kuriuo metu
Žmogaus formos buvo sukurtos kaip planetos globėjų. Jomis dvasioms taip pat buvo galima naudotis, leidžiant trumpai patyrinėti šią formą. Buvo sukurtas ypatingas ego tipas, kuris būtų atsakingas už žmogiškos formos fizinę funkciją ir gyvybės „palaikymą“. Ego turėjo būti atsakingas už rūpestį žmogiškąja forma ir rūpinimąsi planeta, kada forma nesinaudojo apsilankiusi dvasia. Dvasios apsilankymo metu ego turėjo palaikyti kūną, bet leisti dvasiai kontroliuoti kitką. Visos gyvybės formos turėjo būti taikios ir koegzistuojančios.
Viskas pasisuko kiek kita linkme. Daug viršsielų ir svečių labai pamėgo fizinį gyvenimą šioje planetoje, esamą plačią fizinių formų įvairovę patirčiai ir skirtingose planetos vietose esamas fizines vietoves bei aplinkas. Jos pradėjo pamiršti, kad gali pasirinkti nepalikti arba palikti fizines formas. Daugelis pasilikinėjo šiose formose, ypač žmogaus formose, kurios buvo labai pamėgtos. Daugelis pradėjo pamiršti savo ryšį su Dieviškąja Jėga ir pradėjo save laikyti Žemiečiais.
Buvo ir kitų neplanuotų sumetimų. Dėl plačios gyvybės formų ir kūrinijos, kuri atsirado šioje planetoje, įvairovės, buvo didelis skaičius laisvai gaunamos kūrybinės energijos, arba visatos gyvybinės jėgos. Todėl ji tapo labai populiaria daugelio „svečių“ vieta ateiti bei dirbti ir vystyti tam tikrus kūrybinius sugebėjimus. Daug pradinių gyvybės formų buvo perdarytos ir ryškiai pakeistos, ne tik fiziškai. Energijos, kurios buvo joms pradžioje duotos tam, kad leisti taikiai koegzistuoti, buvo taip pat eksperimentuojančių lankytojų pakeistos.
Tik sukurta Terra buvo devintos dimensijos (devynmatė), aukštesnių nei daugelio šios visatos planetų vibracijų. Tai buvo dėl pradinės intencijos išlaikyti šią planetą tyru mokymosi centru, dalinantis ja su visais. Visos fizinės formos buvo sukurtos gyventi amžinai, nereikėjo jokio gyvenimo ciklo, dėl jų pradinės priežasties. Kai gyvybės formose atsirado pasikeitimai, tokie, kaip dvasiniai prisirišimai prie formų, ir po to sekantis noro palikti šią planetą trūkumas, planetos vibracijos buvo pažemintos. Planetos planas buvo pakeistas pagal poreikius. Tai reiškė, kad buvo padarytas sprendimas leisti šiai planetai būti fizinio gyvenimo patirties ir gyvenimo ciklo patirties vieta. Vardas Terra buvo pakeistas į Žemė, o vibracijos buvo pažemintos iki šeštos dimensijos (šešiamatė) lygio. Su laiku, kaip daugelio po to sekusių pakeitimų rezultatas, galiausiai ji buvo nuleista į trečios dimensijos lygmenį.
Pirmojo vibracijų žeminimo metu Žemė buvo papildyta daugeliu pakeitimų. Didesnei patirčiai buvo pridėtas gyvenimo ciklas ir reinkarnacijos ciklas. Buvo jaučiama, kad per reinkarnacijos ciklą,  kuris buvo naudojamas kitose visatos planetose, pasireikš didesnis augimas. Buvo jaučiama, kad per šį ciklą atsiras didžiausia galutinio susijungimo su Dieviškąja Jėga tikimybė, o tai taip pat duotų didesnes galimybes kitiems prisijungti prie Žemės suteikiamos patirties. Miegas, išgyvenimui reikalingas maisto priėmimas, vyriškos ir moteriškos lyties sukūrimas, dauginimasis per seksualinę sueitį, vaiko gimimas ir mirties patirtis buvo kaip priedai.
Tiems, kurie anksčiau nesivystė tuo keliu, taip pat buvo pridėtas aukštesnio asmens kūrimas, dvasinių vedlių priedas ir naudojimasis multidimensija. Tie, kurie anksčiau patyrė fizinį gyvenimą kitose planetose jau pradėjo darbuotis ties aukštesniaisiais savo asmenimis, dvasiniais vedliais ir multidimensija. Buvo daug tokių, kurie dar nepradėjo šio lygmens patirties, jiems ir buvo padaryti šie pakeitimai.
Po šių pakeitimų, didelis kitų planetų būtybių skaičius pradėjo ateiti į Žemę. Dauguma atėjo tirti ir ištirti kūrybos galimybes, arba mokytis apie Žemiečių vystymąsi. Kai kurie atėjo gauti galimybę įtakoti ir paveikti naujos Žemės planetos vystymosi eigą. Tai tęsėsi visą Žemės istoriją. Šių išorinių energijų, genetinių struktūrų ir pokyčių, kuriuos atnešė papildomos įtakos, plačios planetinės mokymų įvairovės, kurios tuomet paveikė Žemę ir gyvius, kurie ant jos gyveno, prijungimas daug ką pakeitė. Pradinius planus buvo leista pakeisti, o planeta buvo stebima, kad pamatyti, kokia atsiras raida leidžiant laisvą visų įsitraukusių į tyrinėjimą.     



Paimta iš http://www.lightconnection.org
Vertė Laura Čelo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą