2011 m. balandžio 22 d., penktadienis

Planetinė kilmė (IV dalis)

Arkturius

Tie, kurių planetinė kilmė yra Arkturius, yra stiprios asmenybės, gilios vidinės stiprybės ir „žinojimo“ viduje. Išorėje jie gali pasirodyti stiprūs, sugebantys ir galingi. Nuo pat vaikystės juose yra svarbaus gyvenimo tikslo jausmas, nors dažnai nėra supratimo, kas tai yra. Jie ieško šio tikslo, kuris dažnai veda į dvasinius tyrinėjimus. Jei tikslas nerandamas, viduje dažnai vyrauja nepasitenkinimo jausmas ir nelaimingumas, nesuprantant kas tai sukelia.

Arkturiečiai yra labai kūrybingi. Daug Arkturiečių yra rašytojai, artistai, dizaineriai arba tiesiog naudojantys savo sugebėjimus kitoje srityje. Arkturiečiai yra geri kalbėtojai, turi gerą laiko jausmą ir humorą, „vakarėlių gyvenimą“. Jiems patinka kitus juokinti. Jie yra mylintys ir mėgsta keliauti. Jie gali greitai pradėti nuobodžiauti ir tam, kad to išvengti, ieško naujų išgyvenimų. Jei jie pradeda „nuobodžiauti“, gali pradėti kurti dramas- tam, kad išjudinti reikalus arba sukurti jaudulį. Tai gali pasirodyti kaip tendencija „iš musės padaryti dramblį“, situacijų iššaukimas, situacijos dramatizavimas tam, kad gauti dėmesį.

Kartais gali atrodyti, kad prieiti prie Arkturiečio sunku, arba kad jie laikosi atstumo. Jie neturi daug artimų, intymių asmeninių draugų, tačiau turi daug „laisvalaikio“ draugų. Jei Arkturietis priima jus kaip artimą asmeninį draugą ir dalinasi su jumis savo vidiniais lygmenimis, žinokite, kad jūs buvote rūpestingai apžiūrėtas prieš „priėmimą“. Arkturiečiai traukia žmones: visiškai svetimi žmonės būna pritraukiami Arkturiečio energijos ir magnetizmo. Jie duoda gerus patarimus, o jų aura kitiems sukuria vaizdą, kad jie yra stiprūs ir išbaigti. Kiti gali nustebti supratę, kad Arkturiečiai turi problemų ir jausmų kaip ir visi kiti. Dažnai platus pažystamų ratas priklauso nuo Arkturiečių draugų patarimų ir nukreipimo. Nors ir linkę išklausyti ir duoti patarimą, Arkturiečiai gali būti nekantrūs su tais, kurie nenori įdėti toliau reikalingų pastangų arbla iš tiesų „nesistengia“ užbaigti tai, ką pradėjo. Su „verkšlentojais“ jie yra nekantrūs. Tie, kurie siekia patarimo, bet nenori šio patarimo panaudoti, gali greitai prarasti savo Arkturietį mentorių, kai jis tai supras.

Arkturiečiai turi daug energijos tiek fizinės, tiek psichinės. Jie gali šokinėti nuo vienos vietos prie kitos ir nuo vienos temos prie kitos. Paprastai jie nemėgsta ramiai sėdėti ir tylėti, jiems reikia jausmo, kad jie kažko siekia. Jie linkę būti entuziastingi ir optimistai. Kai jų energija sufokusuota ir panaudota gerai, nėra daug dalykų, kurių jie nepasiektų. Kai jie išsiblaškę ir nesusifokusavę, jie pradeda daug projektų, tačiau nedaug jų užbaigia.

Meilės santykiuose Arkturiečiams reikia asmeninės laisvės. Jie jaučiasi  pakliuvę į spąstus santykiuose, kuriuose yra apribojimai. Jiems reikia vienatvės, laiko su draugais ir galėti tai daryti be kaltės jausmo ir aiškinimo. Jiems reikia būti suprastiems, kad laisvė reikalinga visiems susijusiems- elgesys, kurio reikia jiems, turėtų būti išplėstas ir į kitus. Arkturiečiams nejauku reikšti jų giliausias emocijas, ir jie linkę į situacijas, kurios judina gilias emocijas, reaguoti kuriant diversijas. Emocijos, kuriose jie jaučiasi komfortabiliai, tai pykčio ir humoro išreiškimas. Jie gali kurti ginčus, pradėti pasakoti istorijas (Arkturiečiai yra geri pasakojimų pasakotojai!), bandyti kurti juoką arba turėti staigų poreikį „kažką daryti“ tam, kad išvengti atviro pokalbio apie jų emocijas.



Apolonija
Aploniečiai mėgsta mokytis ir priedus prie daugelio savo talentų. Dažnai jie suinteresuoti lankyti daug įvairių paskaitų ir vystyti savo sugebėjimus. Apoloniečiuose yra giliai klausianti prigimtis, kuri skatina juos ieškoti atsakymo ir pasitenkinimo. Tai gali pasireikšti gyvenime daugelių karjerų arba susidomėjimo sričių, nes jie siekia kažką pridėti prie savo daugelio sugebėjimų repertuaro. Kartais jie gali jaustis kaip „kempinės“, sugeriančios daug skirtingų žinių dalelių. Kitiems jie gali atrodyti kaip „profesionalūs studentai“ arba duoti nesugebėjimo apsispręsti ką jie nori daryti vaizdą. Tai yra ne taip. Paprasčiausiai Apoloniečiai neleidžia sau apsiriboti vienu vaidmeniu ar apibūdinimu kas jie yra ir ką jie daro. Bet koks bandymas juos apriboti arba uždėti etiketę sutinkamas stipriu ir greitu atrėmimu. Tai vienas iš pavyzdžių, kada paprastai ramūs Apoloniečiai gali parodyti dramatišką reakciją. Gali būti situacijų, kuriose Apolonietis gali jausti, jog kiti bando apriboti, drausminti ar dėti etiketes... Nepaisant tiesos, jei situacija sukuria šį jausmą, sulauksite stiprios reakcijos.
Juose yra didelis troškimas būti sau efektyviu ir vengti situacijų, kuriose reikėtų pasikliauti kitais tiek emociškai, tiek finansiškai. Jiems kartais reikia sau priminti, kad reikia ir džiaugtis gyvenimu ir leisti sau papramogauti, nes jie linkę būti rimtais. Tai galima pastebėti net kuomet jie susifokusavę ties mokymosi ar siekimo keliu. Reikia pastebėti, kad net retas Apolonietis, kuris pasirenka malonumo ir žaismingumo siekimo kelią vietoj rimto mokymosi, fokusuosis į šį kelią taip pat pilnai ir giliai.
Daugelis Apoloniečių dirba kaip Žemės gyduoliai ir jaučia gilų ryšį su Žeme ir jos poreikiais. Jie gana anksti atpažįsta energetinius laukus, auras, dvasinius draugus arba angelus, kas juos lydi į dėmesio atkreipimą į dvasinį mokymąsi, kaip atsakymų ir paaiškinimų suradimo būdą. Šie sugebėjimai su energija tam tikru jų gyvenimo momentu gali juos patraukti prie arba tai planetos, arba gyvūnų, arba žmonių gydymo darbo. Juos dažnai traukia vaikai ir jie trokšta jiems padėti, bei tiems, kurie yra bejėgiai ar reikia pagalbos. Tai gali padaryti kaip tėvai, mokytojai, patarėjai arba paprasčiausiai suinteresuotas draugas.
Juose yra stiprus empatijos kitiems sugebėjimas ir šio sugebėjimo naudojimas padedant kitiems išgyti ir išleisti emocinį skausmą bei baimes. Jiems labai patinka grožis ir gamta. Gydydami save ir ieškodami vidinės ramybės Apoloniečiai dažnai pasikliauna gamtos grožiu ir ramybe. Juose stiprus vidinis intuityvus jausmas ir dvasinis ryšys. Tie, kurie iš Apolonijos, gali save dažnai laikyti „egzotiškais“ ir jaustis patenkinti būdami „skirtingais“.
  
Andromeda
Tie, kurie yra iš Andromedos, siekia laisvės. Juose yra gilus vidinis troškimas ir veržlumas, kuris lydi juos ieškoti laisvės jausmo. Savo paieškose jie gali dažnai keisti darbus, namus, santykius. Tam tikru metu jie supras, kad laisvė, kurios jie siekia, ir dažni buvimo spąstuose jausmai nėra situacijos išdava. Tikroji laisvė, kurios jie siekia, ateina tik iš vidaus. Tai randama tik vystant meilę sau ir vidinį dvasinį aš. Suaugęs Adromedietis suprato tai ir dirba su šiomis žiniomis kurdamas realybę, kuri leidžia šiam poreikiui būti gerbiamam kol tęsiamas augimas kitose sferose.
Andromediečiai turi dirbti su pasitikėjimo savimi ir meilės sau problemomis. Šios sritys gali būti aiškios jų poreikyje vystytis, arba gali būti užmaskuotos. Kai pasitikėjimas savimi ir meilė sau yra išvystyti, vidinė laisvė ir dvasinis ryšys bus rastas viduje... kur visada ir buvo, jei pasitikėjimas ir tikėjimas savimi yra ir leidžia tai pamatyti. Kai tai vystosi, ryšys tarp asmens ir Dievo tampa stiprus. Tai leidžia srūti praeities gyvenimų prisiminimams, ir vėl naudojimui prabunda daug senų talentų. Daugelis Andromediečių atranda, kad turi daug ką pasiūlyti kitiems dvasiniame kelyje ir tampa žinomi kaip mokytojai ar gydytojai (gyduoliai).
Andromediečiams patinka keliauti ir klestėti patiriant daug realybės rūšių. Jiems patinka jaudulys, veikla ir įvairovė. Jie dar anksti gali trokšti aplankyti praeitų gyvenimų namus, pasireiškiant troškimu aplankyti tam tikras vietas arba, nesuprantant kodėl, susidomėjimu tam tikromis sritimis arba laiko periodais. Jiems gali patikti greitas vairavimas, skridimas lėktuvu, nes tai stimuliuoja pasąmoningus prisiminimus apie „namus“.  Dėl jų tendencijos savikritikai ir nepriėmimo savęs rimtai, Andromediečiai linkę sukurti sau dramatišką mokymosi scenarijų. Mokindamiesi „pastebėti“ mažesnio augimo galimybes ar pamokas, jie pradeda vengti kurti didesnes dramas.
Andromediečių tendencija būti savikritiškais gali juos pastūmėti laukti kritiškumo iš kitų. Supratę, kaip gerai juos kiti mėgsta, jie gali būti nustebę! Iš išorės, daugelis Andromediečių yra pasitikintys savimi, sugebantys ir draugiški bendraudami gerai išvystytais sugebėjimais bendrauti. Jie labai gerai moka savyje laikyti savo baimes, abejones ir nesaugumo jausmą ir pasauliui rodo skirtingus savo „veidus“. Jie gerai tinka mokytojo, sveikatos centrų darbuotojo arba susijusio su kelionėmis darbui. Kai kurie mokosi apjungti trauką dramai su rašymu arba vaidyba, ir taip save išreiškia.
Andromediečiai turi gydomųjų ir bendravimo sugebėjimų, kurie dažnai jaučiami jau vaikystėje. Jie dažnai yra šeimoje ignoruojami ir neskatinami, o vėliau tai turi susigrąžinti. Andromediečiai yra jautrūs, rūpestingi individai, kurie turi daug užuojautos ir sugebėjimo atsidurti kito žmogaus vietoje ir tikrai empatizuoti. Juose yra stiprus troškimas gydyti fizines, emocines ar dvasines kančias.



Paimta iš http://www.lightconnection.org
Vertė Laura Čelo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą