2011 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Planetinė kilmė (III dalis)

Pleados


Tie, kurių planetinė kilmė yra Pleados, yra jautrūs, mylintys ir malonūs. Juose yra tvirtas ir gilus laimės ir ramybės visiems troškimas. Jei kas nors tų, kurie iš Pleadų, paklaustų ko jie nori iš gyvenimo? Didžiausia tikimybė, kad jie pasakys „būti laimingu“. Pleadiečių energija yra švelni ir esančių šalia labai mėgstama.
Jie yra emocionalūs ir mylintys, tačiau, norėdami įtikti kitiems, linkę save slopinti. Jie jautrūs ir greitai reaguoja į kritiką. Pleadiečiai linkę paaukoti savo norus ir poreikius stengdamiesi patenkinti kitus. Tai gali iššaukti vidinį apmaudą. Vietoj to, kad išreikšti šį apmaudą atvirai, Pleadiečiai gali naudoti pasyviai agresyvų elgesį tikėdamiesi, kad jų jausmai bus pastebėti ir į juos bus atsakyta be diskusijų apie tai. Jiems reikia suprasti, kad kiti, kuriuos jie nori patenkinti, labiau norėtų išgirsti apie jų jausmus ir poreikius. Pleadiečiai gali susirgti fiziškai, jei yra situacijoje, kurioje aplink juos yra pyktis, atvira įtampa arba ginčai, nes jie sugeria kitų emocijas nesąmoningai bandydami tarpininkauti sušvelninant situaciją. Tendencija užspausti savo emocijas ir iš kitų sugertos emocijos formuoja energetinius blokus, jei jie po kurio laiko neišleidžiami. Tai gali sąlygoti fizines ligas.
Didžiausia Pleadiečių pasirinktos mokymosi patirties dalis yra leisti kitiems išgyventi pasirinktą patirtį ir neįsitraukti į tai asmeniškai. Jie išmoks žinoti apie savo troškimą padaryti kitus laimingais ir supras, kad asmuo gali būti atsakingas tik už savo laimę ir savęs vystymąsi. Jie turi išmokti leisti kitiems būti atsakingais už save, savo augimą ir mokymosi situacijas. Jie turi išmokti, kad jie negali nuspręsti, kada kiti yra laimingi, arba ko jiems reikia, kad būtų laimingi, vietoj to geriau susitelkti ties savo laimės kūrimu. Kai bus priimtas tikrasis atsakingumas už save ir asmeninę laimę, jie suklestės ir fizinis kūnas į tai atsakys švytėjimu.
Pleadiečiai turi dirbti ties bendravimo įgūdžiais trečioje dimensijoje (trimatėje plotmėje), o taip pat išvystyti pasitikėjimą savimi. Jiems yra labai svarbu atgauti savo asmeninę galią, išmokti laisvai bendrauti ir tapti stipriais viduje. Kartais gali pasirodyti kad Pleadiečiai yra labai rafinuoti ir laikosi atstumo. Tai dėl jų tendencijos kritikuoti savo mintis, net iki nesidalinimo jomis,  ir pasitikėjimo problemomis, kurias turi dauguma Pleadiečių. Jie dažnai jaučiasi, kad jų mintys nėra „vertos“ pasidalijimo ir dėl to turi padirbėti ir šioje srityje.
Esantys iš Pleadų gali išvystyti trečios dimensijos siekių naudojimo būdus tam, kad pabėgti nuo realybės, arba klaidingas pagalbas gerinant bendravimo sugebėjimus ir pasitikėjimą savimi. Tai net gali būti pavojingas žingsnis į narkotikus ar išgėrinėjimą, seksualinių ar romantinių dramų kūrimas, arba tiesiog pabėgimas į kitas realybes per knygas, televiziją ar filmus.
Pleadiečiai išsilaisvina per verkimą. Dėl jų tendencijos užspausti emocijas, tai gali būti tas momentas, kada turi atsirasti išsilaisvinimas. Tai gali sąlygoti verkimą, kuris atsiranda dėl per audringos reakcijos į esamas situacijas. Tai yra daug daugiau nei esamos situacijos išlaisvinimas. Dėl bendravimo problemų, su kuriomis yra dirbama, dauguma Pleadiečių patiria įvairius išlaisvinimo tipus per gerklės čakrą, tokius, kaip verkimas.  O taip pat gali būti dažnos fizinės problemos arba kalbos sutrikimai, tokie kaip užkimimai, kosėjimas, tempimo gerklės čakros srityje. Tai pradingsta, kada atsiranda pasitikėjimas, laisvas emocijų išsakymas ir suprasti poreikiai naudojami kasdieniniame gyvenime. Šie reiškiniai taip pat gali būti naudojami kaip ženklai, kad yra neišsakyta kažkas svarbaus.
Pleadiečiai yra labai stipraus tikėjimo ir pasitikėjimo. Nuo pat vaikystės juose yra stiprus prasmės jausmas, žinojimas, kad yra jungtis su Dievu, prasmė ir planas, net juodžiausią valandą. Juose yra vidinis troškimas siekti dvasinių atsakymų ir rasti jų jungtį su Dievišką Jėga. Kai jie pradeda siekti ir mokytis, prasideda augimas. Kai jie pradeda suprasti Dievo ryšį ir mylėti save kaip tobulas būtybes, kokie visi yra, dauglesi senų jausmų, emocijų ir abejonių savimi išnyks.




Orionas

Tie, kurių planetinė kilmė yra Orionas, turi stiprią asmenybę, idealus ir tikėjimą. Orionai gali būti atpažinti pagal daug klausiamų klausimų! Juose yra stiprus veržlumas suprasti vidines dalykų priežastis ir reikšmes. Jie linkę analizuoti žmones ir įvykius norėdami suprasti. Tai gali kitus juos supančius erzinti, nes gali sukurti jausmą, kad jų jausmai yra atidžiai tiriami. Tai dėl Orionų tendencijos veikti mentaliniame lygmenyje, o ne jausminiame. Taip yra ne dėl to, kad juose trūksta jausmų, bet dėl pirminio Oriono veikimo režimo.
Orionai nori, kad kiti gerbtų jų nuomonę ir gali ginčytis tam, kad įgauti pagarbą ir įtikinti kitus jų nuomonės pagrįstumu. Jie turi išmokti balansuoti veržlumą suprasti su jautrumu kitų poreikiams. Suaugęs Orionas suprato, kad savo požiūrių ir nuomonių aiškinimas, norėjimas, kad jos būtų priimtos kaip pagrįstos ir jas kiti vertintų, yra jų siekis, ir nereikia, kad kiti su tuo sutiktų.
Orionuose yra gilus vidinis troškulys žinioms ir jį gali erzinti tie, kurie nesidalina šiuo troškuliu. Susidomėjimas yra įvairiomis sritimis. Bendraujant su Orionu iš karto matosi ar jam tema labai įdomi ir jis ją pakankamai išmano, ar jie visai tuo nesidomi ir beveik nieko apie tai nežino. Skeptiškai ir sunkiai yra priimami nauji tikėjimai, jei nėra faktų arba patikimumo įrodymų. Taip yra dėl jų mentalinio ir intelektinio susitelkimo ir poreikio, kad dalykai būtų „logiški“ prieš juos priimant.
Orionai linkę būti kritiškais tiek su kitais, tiek su savimi. Tai dėl to, kad Orionai tikisi ir siekia tobulumo. Jie turi įžvalgą detalėms ir pastebi dalykus, kurių nepastebi kiti. Jie linkę iškelti šiuos dalykus kitiems, jei jie jaučia, kad šiems dalykams reikia dėmesio ir pataisymo. Tai gali liūdinti tuos, kurie nepripratę prie Oriono energijos ir gali priimti tai kaip asmeninę kritiką. Būtų gerai suprasti, kad Orionai labai jautrūs pusiausvyrai ir gali jaustis fiziškai nuliūdę ar sergantys situacijose, kuriose nėra pusiausvyros. Tai sukuria jų poreikį pataisyti disbalansą, kada jį pajaučia. Tai gali būti kituose pajaustas emocinis disbalansas, arba išorinis fizinis disbalansas. Orionams reikia grožio ir subalansuotos energijos tėkmės jų apsuptyje, kad jaustųsi visuose lygmenyse geriausiai.
Santykiuose ir susidorojime su emocijomis Orionai reaguoja intelektualiai ir kitus gali savo reakcija nustebinti. Veržlumas suprasti yra daug stipresnis nei emocinė reakcija. Jiems labai svarbu suprasti situacijos priežastis, padėti sau sugebėjime priimti ir suprasti. Emocingose situacijose tipiška Oriono reakcija yra klausti, nors tylesni Orionai tai gali daryti viduje. Tai nereiškia, kad jiems nerūpi ar jie nejaučia, paprasčiausiai jie siekia supratimo. Orionai emocingose situacijose dažnai jaučiasi nejaukiai, nebent tuos, kurie į tai įtraukti, jie žino pakankamai gerai, kad laisvai galėtų klausti. Gerbiant šį poreikį galima vystyti su Orionu santykius. Jei jų poreikis klausti ar suprasti emocijas draudžiamas, jie ras būdus emocijas užspausti, arba tyrinėti jas tik vidiniame lygmeny.
Tiems, kurie iš Oriono, reikia asmeniškumo ir laiko pabūti vienam, kad pasikrauti, mokintis ir vystyti savyje sroves. Geriausiai jie mokosi vieni arba mažose grupėse, jaučiasi nejaukiai didelėse klasėse. Juose yra didelis energijos lygis, kuris sujungus su klausiančiąja prigimtimi, padaro Orionus netolerantiškus klasės mokymams, jei jie jaučia, kad mokymas nėra atliekamas pakankamai gerai, arba nėra prasmingas. Daugelis Orionų tampa nuostabiais mokytojais dėl jų sugebėjimo matyti daug detalių ir informacijos pristatymo „kampų“ tam, kad mokiniams mokymas būtų kuo įdomesnis. Orionams patinka kitus prajuokinti. Juose yra stiprus humoro jausmas ir troškimas erzinti ir žaisti. Kiti gali pastebėti, kad pokytis tarp žaismingumo ir kritikos gali atsirasti greitai.
Juose yra stiprus ryšys su dvasia ir fiziniai sugebėjimai. Orionams augant jų dvasiniame kelyje, didžiausias iššūkis, kurį jie sutinka, yra aukštesnio lygmens pasitikėjime ir tikėjime vystymas. Taip yra dėl daugelio dvasingumo aspektų, kuriuos reikia priimti paprasčiausiai tikint. Orionuose poreikis klausti, ieškoti  įrodymų, atsakymų ir logiško supratimo prieš priimant tiesas, yra giliai įsišaknijęs. Tai Orionuose gali sukurti sunkumus ir vidines kliūtis, nes jie apjungia techninį protą su dvasine asmenybe. Tačiau ta pati savybė paverčia Orionus svarbiais informacijos ir žinių, kuriomis galima pasidalinti su kitais, kaupėjais.



Maldekas

Tie, kurių planetinė kilmė yra Maldekas, yra stiprios ir pastovios asmenybės. Jie yra ryžtingi ir susikoncentravę tose tiesose, kurias pasirinko. Kitiems gali būti sunku įtikinti Maldeką, kad naujos tiesos yra pagrįstos, nes visuomet atsiranda klausimų, į kuriuos reikia atsakyti, kad jie jaustųsi komfortiškai prieš priimant naujas galimybes. Jie dažnai turi gilias lyderystės savybes, nors jos gali būti išreiškiamos tyliai.
Tie, kurie iš Maldeko, yra labai inteligentiški, techniško proto ir orientuoti į detales. Jie yra plačios sričių įvairovės žinovai. Jie gali pradėti keletą karjerų, arba vieną karjerą su stipriais susidomėjimais už srities, kurią pasirinko karjerai. Jie siekia suprasti, kas yra po žmonių, dalykų ir įvykių išore. Dėl to jie retai priima paprastus paaiškinimus ar lengvus atsakymus. Jie linkę analizuoti įvykius, potyrius, sąveikas su žmonėmis ir tiki, kad visuomet yra kažkas daugiau nei atrodo išoriniame lygmeny. Tie, kurie yra iš Maldeko, yra asmenybės, kurios dažniausiai nemažai žino apie bet kokį dalyką, kuris pasirinktas kaip pokalbio tema.
Jie yra rafinuoti ir tiems, kurie jų gerai nežino, gali pasirodyti tolimi arba kad prie jų sunku prieiti. Jie yra atsargūs ir skeptiški dėl to, kuo jie pasitiki savo giliausiame aš. Jei asmuo yra priimamas kaip draugas arba į intymius santykius, jie yra labai mylintys, pagarbūs ir patikimi kompanionai. Jie nusivilia santykiais jei kiti šių savybių jiems negrąžina. Iš kitų jie tikisi to, ką patys noriai duoda. Kitus dažnai stebina rastos tokios giliai išjaustos tiesos, nuomonės ir emocijos tame, kuris išoriškai atrodo toks tylus ir rafinuotas. Jie emociškai atsiveria tik su tais, kuriais visiškai pasitiki, o kada vyrauja šis pasitikėjimas, jie net labai sugeba ir mėgsta dalintis savimi visuose lygmenyse.
Maldekiečiai mėgsta iššūkius, paslaptis ir nežinomą ar nepaaiškinamą. Jie dažnai žavisi „magija“ ir energijos naudojimu manifestacijai. Jie dažnai gana anksti domisi astronomija, planetomis ir visatos tyrinėjimu. Jie gali mėgti meilės istorijas, tokias, kaip Karalius Artūras ir Apvalusis Stalas, Magas Merlinas ir kitus šios eros pasakojimus. Garbės, dorumo, lojalumo ir tarnystės bendram tikslui troškimas yra labai stiprus. Jie gali ilgėtis istorinių laiku, kuomet šių idealų gynimas buvo įprasta veikla. Šie laiko periodai Žemėje Maldekiečių yra labai mėgstami, o dabartinis Žemės laikmetis gali juos erzinti.
Santykiuose Maldekiečiai yra labai palaikantys ir supratingi partneriai, savo partnerio aprūpinimas lygus savęs atidarymui pilnai savimi dalintis, ir aptariantys visus jų poreikių ir troškimų elementus. Kai abipusis supratimas pasiektas, atsiranda noras padaryti bet ką, kad padėti tiems, kuriuos myli, pasiekti visus siekius ir svajones. Reikia suprasti, kad dėl Maldekiečių klausiančios prigimties, tam pasiekti gali prireikti daug diskusijų. Maldekiečiai yra labai lojalūs ir truputį problematiški su įsipareigojimais ar tai santykiuose, ar draugystėje, karjeroje ar idealuose. To pačio jie tikisi iš kitų ir labai greitai nusivilia, jei tai nenutinka. Tai būtų vienas retų atvejų, kada galima pamatyti Maldeko charakterį.
Maldekas buvo planeta, kuri buvo kitoje Marso pusėje. Jos daugiau nebėra ir dabartiniai planetos likučiai yra tai, iš ko susiformavęs asteroidų žiedas.




Paimta iš http://www.lightconnection.org
Vertė Laura Čelo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą