2011 m. vasario 11 d., penktadienis

Archangelai ir Archėjai

Archangelai ir Archėjai

            Archangelai yra angeliškosios kariuomenės kapitonai, sukurti kaip svarbiausi angeliškosios karalystės hierarchai. Jie yra kilmingos būtybės, kurios personifikuoja dieviškuosius atributus ir yra žmonijos žemėje paslaugoms. Jie nenuilstamai dirba tam, kad nugalėti blogį ir išaukštinti gėrį. Archangelai turi savo atrasiąs puses arba dvynes liepsnas, taip pat kaip ir žmonės. Jų moteriškasis aspektas vadinamas Archėja. (Vienaskaita Archėja, o daugiskaita Archėjai). Kartu Archangelai ir Archėjai fokusuoja vyriškumą ir moteriškumą, alfa ir omega, tam tikros spalvos arba jų tarnystės dvasinės šviesos spindulio poliariškumą. Melsdamiesi vienam, tuo pačiu metu šaukiamės ir kitų pagalbos.

            Archangelai atsirado milijonai metų seniau nei mes ir, sakoma, kad buvo mūsų pirmieji dvasinio kelio mokytojai. Jie taip pat apibūdinami kaip dieviškieji architektai, kurie padeda Dievui planuoti ir vykdyti Jo projektus. Jie yra kosminiai statybininkai ir dizaineriai didžiausia to žodžio prasme,  kibirkščiuojantys į mūsų protus dieviškuosius įspaudus kiekvienai pastangai, nuo mažiausios iki didžiausios.

            Visi Archangelai taip pat yra gydytojai, kurie yra lyg didieji chirurgai, taisantys mūsų sielas ir keturis žemesnius kūnus- eterinį, mentalinį, emocinį ir fizinį. Įsivaizduokite Archangelus, kurie milijonus metų nedarė nieko išskyrus tai, kad tvirtino Dievą ir plėtė savo būtybėse dvasinę šviesą. Po to, kai jie yra tarp mūsų, jie pagelbsti mums ir švarina mus perduodami milžiniškus šviesos prieauglius, kuriuos jie sukaupė. Teisingai naudodami šį iš angelų gaunamą energijos padidinimą, galime padėti sau greičiau progresuoti savo kasdieniniame gyvenime ir dvasiniame kelyje.

Septyni Apšvietimo Spinduliai

            Labiausiai pažystami Archangelai tarnauja septyniais dvasinės šviesos spinduliais, kurie žmoguje atitinka septynias didžiąsias čakras.

ARCHANGELAS MICHAELIS (MYKOLAS)
Pirmasis spindulys – Mėlynasis spindulys
Tikėjimas, Apsauga, Dievo Valia
Antradienis – Gerklės Čakra

FAIT (Tikėjimas)
Pirmasis spindulys – Mėlynasis spindulys
Tikėjimas, Apsauga, Dievo Valia

Archangelas Michaelis yra gerbiamas Judėjų, Krikščionių ir Islamo tradicijose. Michael reiškia „Tas, kuris kaip Dievas“. Jošua 5:13-15, jis pasirodė kaip vyras su kardu rankoje, kuris prisistatė kaip Dieviškosios kariuomenės kapitonas. Apreiškimuose 12:7 jis pavadintas archangelu, kuris iš dangaus išvijo Šėtoną.

Michaelis ir jo dieviškoji moteriškoji pusė Fait tarnauja mėlynajame dvasinės šviesos spindulyje. Jie gali padėti švarinant ir stiprinant gerklės Čakrą ir įvaldyti visas mėlynojo spindulio savybes. Mėlynasis spindulys suteikia mums dvasinę ir fizinę apsaugą ir yra pagrindas tinkamai išraiškai ir lyderystės galiai. Jis taip pat yra esminis vystant tikėjimą ir prisitaikant prie dieviškosios valios ir savo dieviškojo plano.

Štai greitas kreipinys, kurį galite naudoti Archangelui Michaeliui, jei esate asmeninėje kančioje ir jums reikia greitos pagalbos. Tai ypač gali labai padėti eismo nesėkmėse ir kitokiose sunkiose situacijose, kai aplinkui nėra jokios pagalbos. Šio kvietimo naudojimas pilnoje savo esybės aistroje tuoj pat atneš Archangelą Michaelį šalia jūsų.

Archangele Michaeli,
Padėk man! Padėk man! Padėk man!

ARCHANGELAS JOFIELIS
Antrasis spindulys – Geltonas Spindulys
Išmintis, Spinduliavimas, Pastovumas
Sekmadienis – Karūninė Čakra

KRISTINA (Kristaus sekėja)
Antrasis spindulys – Geltonas Spindulys
Išmintis, Spinduliavimas, Pastovumas

            Archangelas Jofielis, Archėja Kristina ir jų angelų grupės tarnauja geltonajame spinduliavimo spindulyje. Jofiel reiškia „Tas, kuris gražus, kaip Dievas“. Kristina su Kritaus sąmonės šviesa įlieja prasmės. Jofielis ir Kristina padeda žmonėms išmintimi, supratimu, įkvėpimu, įžvalga, Dievo minties žinojimu ir kita veikla, susijusia su karūnine čakra.

            Jei jums reikia proto aštrumo išlaikyti egzaminus, įkvėpimo projektams darbe ar supratimo, kaip išspręsti konfliktą, prašykite Jofielio ir Kristinos pagalbos. Jie taip pat gelbsti žmones nuo neišmanymo arba dvasinio aklumo, kuris gali neduoti jiems išpildyti savo aukščiausio dvasinio potencialo.

            Štai greitas kreipinys bet kurioje gyvenimiškoje situacijoje, kada reikia daugiau įžvalgos, aiškumo ar apšvietimo.

Archangele Jofieli ir Kristina,
Uždekit  apšvietimo ugnį per mane!


ARCHANGELAS ČAMUELIS
Trečiasis Spindulys – Rožinis Spindulys - Rubino Spindulys
Meilė, Garbinimas, Dėkingumas
Pirmadienis – Širdies Čakra

ČARITI (Dosnumas)
Trečiasis Spindulys – Rožinis Spindulys - Rubino Spindulys
Meilė, Garbinimas, Dėkingumas

 
           Archangelas Čamuelis ir Archėja Čariti tarnauja dieviškos meilės rožiniame spindulyje. Čamuel reiškia “Tas, kuris siekia Dievo”. Čamuelis apibūdino save kaip” Dievo tyra meilė sparnuotoje manifestacijoje”. Jis yra angelas, paminėtas Luko 22:30, kuris sustiprino Jėzų Getsemano sode.

            Čamuelis ir Čariti yra galingi dieviškumo emisarai ir savo meilės išreiškimu yra tarp intensyviausių ir ugningiausių archangelų. Kartu jie įkūnija Dievo Tėvo-Motinos didžiąją širdį ir meilę visai kūrinijai. Jie padeda sieloms vystyti širdies čakrą ir padeda visuose širdies reikaluose. Tai apima užuojautą, geresnį bendravimą, subalansuotą meilę sau, savęs išplėtimą kituose ir grožio kūrimą per menus. Praradimų, susiskaldymų šeimos santykiuose arba su draugais gijimas taip pat gali vykti kartu su šių angelų pagalba.

            Šalia darbo tam tikrose instancijose su žmonėmis, Archangelas Čamuelis, Archėja Čarity ir jų angelai yra įsitraukę į svarbesnius darbus iš naujo sujungiant dvynes liepsnas. Jūs taip pat galite kviesti šiuos archangelus padėti surasti savo dieviškąją misiją su savo dvyne liepsna. Jūs taip pat galite paprašyti jų padėti įgyti meistriškumą meilės spindulyje ir palengvinti sklandų kasdienių reikalų judėjimą.

            Galingas jų iškvietimas asmeninių reikalų ar dviejų asmenų išsiskyrimų metu yra:

Čamueli ir Čariti,
Tegul meilė perima viešpatavimą dabar!


ARCHANGELAS GABRIELIS
Ketvirtasis spindulys – Baltasis Spindulys – Prisikėlimo Ugnis
Tyrumas, Harmonija, Savitvarda
Penktadienis – Stuburo pagrindas

HOUP (Viltis)
Ketvirtasis spindulys – Baltasis Spindulys – Prisikėlimo Ugnis
Tyrumas, Harmonija, Savitvarda

            Archangelas Gabrielis, kurio vardas reiškia “Dievas yra mano stiprybė" arba “Dievo žmogus”, tarnauja baltajame tyrumo spindulyje. Gabrielis yra pažįstamas trijose pagrindinėse vakarų religijose- Judaizme, Krikščionybėje ir Islame. Islame jis yra angelas, kuris atnešė Muhamedui Koraną; Krikščionybėje jis yra angeliškas pasiuntinys, atnešęs Marijai žinią, kad ji taps Kristaus motina.

            Archangelas Gabrielis ir jo dvynė liepsna Archėja Houp, padeda šviesos nešėjams dirbti su šviesa stuburo pagrindo Čakroje ir baltojo spindulio- tyrumo, tvarkos, vilties, džiaugsmo ir disciplinos spindulio- savybių įvaldyme. Dievo serafimai tarnauja kartu su Gabrieliu ir Houp. Serafimai atneša šviesą iš Dievo Tėvo-Motinos. Jie tikrąja ta žodžio prasme įsitaiso virš mūsų ir mes galime absorbuoti šią šviesą ir energiją į savo kūnus, kaip kempinė sugeria vandenį. Kai mes trokštame susijungti su dieviškąja sąmone per kūno, proto ir sielos tyrumą, šie angelai padeda mums pakelti kundalini, kad pasiektume šį tikslą.

            Gabrielis, kuris dažniausiai vaizduojamas su trimitu, yra skelbiantysis archangelas, pristatantis kiekvienai šviesos sielai geras žinias apie pakilimo kelią ir jų galutinį susivienijimą su Dievu. Jis šias žinias pristatė daugeliui mūsų, priversdamas mus taip suvokti, kad esame kviečiami namo ir turime padaryti dar daug darbo balansuojant savo karmą ir pasiekiant galutinį tikslą. Kalbant apie darbą siekiant šio tikslo, Gabrielis pabrėžė, kad rimtai nusiteikę dvasiniai siekėjai turėtų nuspręsti žinoti, turėti ir išlaikyti šviesą, ir tapimo šviesos meistrais metu būti šviesos tarnais.

            Jūs galite duoti šį paliepimą tam, kad pripildyti save šviesos, energizuoti savo dvasinį kelią ir padėti pagreitinti savo pakilimą.

Gabrielio ir Houp vardu,
AŠ ESU Dievo šventasis!


ARCHANGELAS RAFAELIS
Penktasis spindulys – Žaliasis Spindulys
Tiesa, Gijimas, Mokslas
Trečiadienis – Trečioji akis

MOTINA MARIJA (Atkaklioji)
Penktasis spindulys – Žaliasis Spindulys
Tiesa, Gijimas, Mokslas

            Archangelas Rafaelis, kurio vardas reiškia „Dievas išgydė“ arba „Dievas išgydys“, tarnauja smaragdiniai žaliame spindulyje, penktajame spindulyje. Zohar, Judėjų mistinis tekstas, sako, kad Rafaelis yra įpareigotas gydyti žemę ir žmogų. Krikščionybėje jis laikomas kaip angelas, kuris pagydė sergantįjį Betesdos baseine.

            Dieviškoji Rafaelio moteriškoji pusė yra Marija, Kristaus motina. Pakylėtieji valdovai atskleidė, kad Dievas pakvietė Mariją, archėją, įsikūnyti, kad vieną dieną ji taptų Jėzaus motina. Šios misijos pasiruošimui, labai seniai, Marija tarnavo Atlantidoje ir dirbo gydomosiose šio kontinento šventyklose. Kartais ji vadinama tokiais vardais kaip Motina Marija, Palaimintoji Mergelė ar Angelų Karalienė. Motina Marija palaiko nesuteptą kiekvienos sielos koncepciją. Jūs galite pakviesti ją padėti suderinti savo įgimtą dieviškumą. Rožiniai dažnai duodami kaip galingas būdas iškviesti jos pagalbą.

            Archangelas Rafaelis ir Marija dirba su siekiančiais įvaldyti trečiosios akies Čakros šviesą mokiniais. Ši Čakra ir žaliasis spindulys darbuojasi su pilnatve, vizija, tiesa, gijimu, mokslu, palaiko savo ir kitų tyrą koncepciją ir troškimą manifestuoti žemėje gausų gyvenimą. Šie Archangelai taip pat suteikia muzikantams, dainininkams ir kompozitoriams įkvėpimą kurti gydančią ir įkvepiančią muziką.

            Jūs taip pat galite kviesti Mariją ir Rafaelį pagijimui ligos metu, kada jums reikia tam tikram projektui vizijos arba kada resursų padidinimas įgalintų jus geriau išpildyti savo misiją. Taip pat galite juos kviesti išgydyti savo sielą nuo dabartinių sunkumų ar buvusių traumų. Kartoti šią paprastą maldelę gijimui galite bet kada:

Rafaeli ir Marija, Aš prašau
[įvardinkite save ir/arba kitą asmenį]
Pagydyti nuo [įvardinkite kondiciją(as)]
Pagal Dievo šventą valią.

AŠ ESU Dievo tobulumo manifestacija
Kūne, prote ir sieloje-
AŠ ESU Dievo tekantis nurodymas
Išgydyti mane ir laikyti mane pilnatvėje!


ARCHANGELAS URIELIS
Šeštasis spindulys – Purpurinis ir Auksinis Spindulys – Rubino Spindulys
Ramybė, Vadovavimas, Paslaugumas
Ketvirtadienis – Saulės rezginys

AURORA (Ryto aušra)
Šeštasis spindulys – Purpurinis ir Auksinis Spindulys – Rubino Spindulys
Ramybė, Vadovavimas, Paslaugumas

            Archangelo Urielio vardas reiškia „Dievo Ugnis“ arba „Dievas mano šviesa“. Jis paminėtas kai kuriuose Judėjų-Krikščionių knygose. Pavyzdžiui, apkokrifiniuose Antrosios Esdros Knygos tekstuose, Urielis žinomas kaip išsigelbėjimo archangelas.

            Urielis ir jo dvynė liepsna Aurora tarnauja purpuriniame- auksiniame spindulyje ir globoja individus, siekiančius įvaldyti saulės rezginio Čakros šviesą. Šis šeštasis spindulys yra paslaugumo ir tarnystės, ramybės, broliškumo, priskėlimo ir dieviško teismo viskam, kas yra blogis. Purpurinis ir auksinis spindulys yra su rubininėm priemaišom, kurios suteikia dieviškajai meilei intensyvesnės veiklos. Tai iškelia troškimą įgyti asmeninio Kristaus sąmonės meistriškumo tam, kad tarnauti Dievui ir žmonėms.

            Urielis ir Aurora neša taikos ir broliškumo vibracijas visur, kur tik yra kviečiami. Kada tik reikia sušvelninti nesutarimus arba įnešti tarp žmonių broliškumą, jie nori padėti Suteikti teisingo ir įžvalgaus teisimo galią, kurią neša šio spindulio šviesa. Urielis ir Aurora žemėje gyvenančiuose individuose atskiria tikrą nuo netikro, o jų angelai suriša visa, kas juose nėra šviesa.

            Tam, kad padėti mums pasiekti šio gyvenimo tikslus, Archangelas Urielis pasakė mums afirmuoti, kad Dievas yra viena su mūsų tikruoju AŠ, naudojant ši paliepimą: Ramybe, būk nepajudinama ir žinok, kad AŠ ESU Dievas! Šio paliepimo naudojimas labai galingu būdu atneš šeštojo spindulio šviesos archangelus į jūsų pasaulį. Jis sukuria nuotaiką nugalėti viską, kas yra mažiau nei Kristaus sąmonė mumyse. Jūs galite jį naudoti tiek, kiek reikia tam, kad pajausti saulės rezginio Čakroje energiją ir sąmoningumas, tikrąją ta žodžio prasme, pasikeistų ir taptų ramesnis.
           
Archangelo Urielio ir Auroros vardu, Ramybe ,
būk nepajudinama ir žinok, kad AŠ ESU Dievas!



ARCHANGELAS ZADKIELIS
Septintasis Spindulys – Violetinis Spindulys
Laisvė, Malonė, Transmutacija
Šeštadienis – Sielos Sostas

ŠVENTOJI AMETISTA
Septintasis Spindulys – Violetinis Spindulys
Laisvė, Malonė, Transmutacija


          Archangelas Zakielis ir jo moteriškoji pusė Šventoji Ametista, Vandenio epochoje įkūnija violetinio spindulio, septintojo spindulio dvasią. Zadkiel reiškia „Jis, kuris yra Dievo teisingumas“. Jis ir Šventoji Ametista padeda žmonijai valdydami sielos sosto Čakrą.

          Šie archangelai neša laisvės, džiaugsmo, atlaidumo, alchemijos, teisingumo, transformacijos ir sielos išlaisvinimo liepsną. Mes galime padidinti šias violetinio spindulio savybes savo gyvenime kreipdamiesi į violetinę liepsną tariamojo Žodžio mokslo pagalba.

          Violetinės liepsnos naudojimas gali ištrinti praeities atsiminimus, atnešti atlaidumą ir padidinti dvasingumą. Kiekvieną kartą, kai kviečiame Zadkielį ir Ametistą, kurie įkūnija violetinę šviesą, mes atnešame į žemę ir į save pasikeitimus, priartėjame prie susijungimo su savo vidiniu Kristumi ir padedame pasauliui pasiruošti įžengti į aukso amžių. Pagal Archangelą Zadkielį, Vandenio amžiaus sėkmė yra visiškai priklausoma nuo mūsų violetinės liepsnos iškvietimų, ir net vienas jos iškvietimas gali būti vertas milijono maldų.

           Jūs galite kviesti Zadkielį ir Ametisą padėti išsivalyti nuo savo praeities karmos ir įnešti naujo gyvybingumo į savo gyvenimą. Kartodami sekančias afirmacijas, vizualizuokite violetinę liepsną nunešančią visas kliūtis trukdančias sielos išlaisvinimui:

Archangelo Zadkielio ir Šventosios Ametistos vardu
AŠ ESU violetinė liepsna veikianti dabar manyje!
AŠ ESU violetinės liepsnos palaima ir gyvybingumas!
AŠ ESU laisvė nuo apribojimų!

********


Daugiau Archangelų ir jų moteriškųjų pusių:
Archangelai Celestielis ir Astaraelė
Archangelai Sandalfonas ir Ilanielė
Archangelai Ofanielis ir Kristalė
Archangelai Bodielis ir Pažinimas
Archangelai Anaelis and Hanahelė




Paimta iš http://www.steliart.com/angelology.html
Vertė Laura Čelo

3 komentarai:

  1. Kaip nuostabu, kad yra šis dienoraštis Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Džiaugiuosi, kad radote jums reikalingų žinių :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Verta atkreipti dėmesį į Katalikų bažnyčios poziciją apie arkangelus. (aiškiau paaiškinta komentare)

    http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2012-09-29-sventieji-arkangelai/88530

    AtsakytiPanaikinti